Arrangementer efteråret 2015 – detaljer

Detaljer for arrangementer i efteråret 2015

UDSTILLING OM VALBY-KVINDER: SE SÆRSKILT WEBSIDE

14. OKTOBER 2015 KL. 19.30: TRYLLEFORESTILLING SAMT HISTORIEN OM VALBYS TRYLLEKUNSTNERE

Mødested: Valby Kulturhus (tidligere Valby Medborgerhus), Valgårdsvej 4-8.

Magien, som stammer fra Orientens lande, har gennem årtusinder bevaret sin dragende magt over sindene, og årsagen er menneskets interesse for det mystiske og uforståelige.

De gamle troldmænd har sikkert ikke anvendt magien som underholdning, snarere til at overbevise menigheden i templerne om troldmandens forbindelse med overnaturlige magter.

Anderledes er det i dag, hvor Tryllekunstnerens overlegne behandling af æg og silketørklæder sætter både voksne og børn i forundring.

I Valby har vi i over 100 år haft Mennesker med tilknytning til MAGI. Ældst er så vidt vides, Nic. Hansen på Steins Plads, Truxa og Gulli, samt Lapinelli og Markó. De to sidste har tilsammen over 125 års erfaring af trylleri, og vil lede os ind i magiens verden og give en fænomenal trylleforestilling.

12. NOVEMBER 2015 KL. 19.30: FOREDRAG OM DET MYSTISKE KØBENHAVN.

Foredragsholder Lars Thomas

Mødested: Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby

Når snakken falder på mystiske fænomener og mærkelige steder, har de fleste mennesker en tendens til at tænke på Loch Ness, Ægypten, Andesbjergene eller lignende eksotiske rejsemål. Men vi behøver ikke bevæge os så forfærdelig langt bort. Danmark er også fyldt med mystiske og spændende steder. Denne aften vil Lars Thomas fortælle alt det der ikke står i en guide om København. Både de sjove, mystiske og lidt uhyggelige historier, f. eks. hvor Christian den Fjerde gemte reservenøglen til Rosenborg Slot, og hvad der skete da Fanden var løs i Laksegade.

Så kom og hør. Det et bliver rigtigt spændende at høre om det mystiske København.

Alle medlemmer er meget velkomne

Gæster pris 25 kroner per styk

11. DECEMBER 2015 KL. 19:30: JULEHYGGEMØDE

Mødested: Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby

Ved vores årlige julehyggemøde, vil vi som sædvanlig hygge os med kaffe og kage og eventuelt synge en julesang. Vi vil undervejs have et underholdende indlæg, samt som sædvanligt slutte af med den legendariske og traditionelle julekonkurrence.

Alle er meget velkomne.